Sitter hemma hos Kranti. For varmt for att sitta i solen ute pa balkongen… 😉 Snart drar vi pa thaimassage och vid 20-tiden ikvall ska jag traffa Abbas.

Nat hande i mig redan pa flygplatsen igar. Nar de oppnade dorrarna till flygplanet och jag narmade mig utgangen kande jag en lukt. En lukt som jag i forsta ogonblicket tankte, irsch, vad ar det dar for nat, for att i nasta ogonblick bli varse om och njuta av den istallet. En varm, fuktig flakt. En sotunken doft. Jag alskar det. Hej, Mumbai flygplats. Hej Indien. Jag kanner hur musklerna i ansiktet har slappnar av. Jag smaler nar jag gar mot passkontrollen… Den lugna indiska musiken hors i hogtalarna, en svag doft av rokelse kanns nanstans ifran… Jag blir lite svettig, det ar varmt. Av med sjalen och armvarmarna. Passkontroll. Det star ‘Namaskar’ pa skylten med en tecknad indisk kvinna pa. Hamta vaskan. Ut i vimlet. Dar star mannen med en lapp med mitt namn pa. Kranti har skickat en taxi. Bilresan till Pune tar 3 timmar… Jag njuter hela vagen.

Helt sjukt vad jag alskar det har. Frihet. Lycka. Karlek!