Den har veckan har vi varit pa Muktangan, ett behandlingsem. De-addiction centre. Jag har surat lite over hur de som enda sanning presenterar missbruk som en sjukdom… “I was unaware, then I learned, that addiction is a disease”. Bade personal och klienter. Ok klienter, men personalen, de kan val atminstone vara oppna for andra perspektiv? Grr. Och det ar ingen ide att borja tjafsa, inte min roll i det har ju. Annars var det intressant o se allt annat, men speciellt hur de har musikterapi och Yoga i programmet, coolt.
Nu har vi 4 dar ledigt och jag SKA bli klar med alla rapporter. Hoppas jag. Och sa ska jag med Abbas till Pimpri och Sahara pa tisdag. Antligen.

Sen…. sa marker jag att jag inte pallar blogga lika mycket. Vafan? Kanns som jag har honung i skallen. Jag aterkommer….

Men Malin & Emma har fyllt ar sa har kommer ett par bilder fran deras fodelsedagskalas igar (som jag snott fran Siggans resedagbok). Plus en bild pa mig o Siggi fran HIV-kampanjen Battle of the bands i fredags…