Goa ar soft. Inga fester, men vi bor pa stranden i en enkel hydda i Aswem. Tobbe visade oss dit till Navins place, mig och Hedda. Det ar vi och ett par till som bor dar. Thats it. De har precis dragit el dit, dvs hogtalare och forstarkare. Och ett kylskap. Sa Tobbe spelar asgrym progg o minimal & vi har egna fester. Vattnet blev ocksa nyligen fixat sa vi behover inte hamta vatten ur brunnen, utan det pumpas upp och vidare till var fina nya dusch i hyddan. Bredvid en palm.

Jag mar asbra. Let go, vara har och nu, enjoy… Somnar till havsbrus och syrsor. Badar, solar, ligger under vart stora palmbladstak och gor absolut INGENTING. Fast samtidigt kanns det som att jag gor precis allt. Jag kanner sa mycket karlek! Det ar som en fet stark fors som flodar igenom mig… Underbart.

Jag vill inte aka tillbaka till Pune pa lordag… Fast ok, jag far ju faktiskt CSN for det har. smiley

Mer Goa-nytt kommer, med bilder!